fbpx

E-COURSE: KLEED JE ALS DE PARISIENNES

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
149,00

Of je het net als de Française met de paplepel ingegoten krijgt of dat je er, net als ik, op latere leeftijd mee begint: 

STIJL KAN JE LEREN.

Na ruim 20 jaar Parijs heb ik de basisprincipes op een rijtje gezet die schuilgaan achter de wereldberoemde stijl van de Parisiennes. En die gaan veel verder dan kleurtheorieën of jouw bodyshape goed kennen… überhaupt veel verder dan kleding alleen.

Jouw ideale garderobe begint niet in de winkel, maar bij jezelf. En van daaruit gaan we samen aan de slag.

Marjolein
Lees verder
Minder maar beter, natuurlijk willen we dat allemaal maar hoe? Renee neemt je aan de hand van leuke korte praktische filmpjes en tips mee om stap voor stap te werken aan een garderobe die goed bij je past en stijlvol is tegelijk. Duurzaamheid en stijlvol gaan dus samen en dat lucht op. Renee geeft hele handige tips om duurzamer te kleden. Je krijgt direct zin er rigoureus mee aan de slag te gaan. En ja die Parijse tips en tricks, je leert ze allemaal..Al met al vond ik het echt een enorme verrijking, aanrader dus!
Saskia
Lees verder
Sinds ik de e-course heb gevolgd combineer ik met veel meer gemak. Hierdoor draag ik vaker de kleding die ik al had. Ik merk dat ik minder twijfel, minder miskopen doe en met meer plezier focus op weinig maar kwalitatieve items. De e-course is zeer uitgebreid, je leert om op een totaal andere manier om te gaan met kleding. Ik log geregeld nog even in om weer wat bij te leren. Het is de investering absoluut waard!
Anne
Lees verder
Renee deelt in deze e-course een verfrissende blik op kleding en stijl dankzij een mix van diepgang en praktisch. Het is een mooie aanvulling op haar boek omdat je echt zelf aan de slag kan gaan, dankzij alle video's, checklists en tips. Het is ook heel leuk om Renée zelf aan het woord te horen: dat maakt de e-course persoonlijk en nog interessanter! Mijn garderobe is kleiner geworden maar efficiënter, ik ben er elke dag weer blij mee!
Previous
Volgende

20 jaar parijs inspiratie in
1 e-course

In deze e-course ga je leren hoe je net als de Parisiennes genoeg zal hebben aan een kleine kledingkast, vol kwaliteit, authenticiteit en makkelijk te combineren items.  

Om je eigen stijl neer te zetten die ervoor zorgt dat je alle tijd overhoudt om ongegeneerd en zelfverzekerd van het leven te genieten. 

We beginnen met het versterken van jouw zelfkennis en kledingcultuur om vervolgens steeds praktischere stappen te zetten zoals het opruimen van je kledingkast, combineren & twisten, jouw essentials kiezen. Uiteraard deel ik een aantal van mijn favoriete kledingmerken.

On commence?

e-course overzicht

Hieronder zie je dat de e-course uit 11 hoofdstukken bestaat. Elk hoofdstuk heeft 1 of meerdere modules. Mijn advies is om de cursus van het begin af aan te doorlopen. Maar mocht je al eerder begonnen zijn dan kan je het weer oppakken daar waar je gebleven was.  Veel plezier!

Cursus Inhoud

Uitklappen
Hoofdstuk inhoud
0% voltooid 0/1 stappen