Sheila Struyck Renee K
Samen met corporate runaway en chef Sheila Struyck, met wie ik de liefde voor Parijs deel, hebben we speciaal voor jullie een Valentijnsmenu bedacht. Simpel, authentiek en een tikkeltje geraffineerd, heel Parijs dus.
Voorbereidingen beginnen de dag van tevoren, zodat je dag van de romantiek zelf geheel stressloos aan tafel gaat. Wijntje erbij, muziekje aan (hier staat mijn Parijse playlist) en even alleen maar plek voor liefde. Zeker nu. Als je vragen hebt voor of tijdens de voorbereidingen, wij staan voor je klaar. Geniet ervan en vergeet ons niet foto’s te sturen van het resultaat. Vive l’amour (en niet alleen op Valentijnsdag).

De gerechten zijn niet moeilijk om te maken, met  verse producten uit het seizoen, veel aandacht voor de bereiding en nul stress. Als je de 3 gangen wilt maken kan je het  Stappenplan Valentijn a la Parisienne volgen.Dan heb je -net als in een restaurant- ál het werk al van te voren gedaan. Of je kan elk gerecht apart maken zoals hieronder beschreven staat, klik hiervoor op de foto naar keuze.

Nog op zoek naar een cadeau voor jouw Valentijn? Bestel mijn boek, voor een stukje Parijs zonder reizen.

tompouce biet renee parisienne
recept papillote zalm
sinaasappel taartje recept

Tompouce van biet met ricotta, mierikswortel, hazelnoot en rucola

Zalm ‘en papillote’ met citroen pilav en groene sla

Siciliaans sinaasappeltaartje met hangop