L’ESSENTIEL: meer parijs in jouw kledingkast

Stijlbegeleiding met als eindresultaat een authentieke, tijdloze Parijse garderobe.

renee styling traject parijs

Meer met minder, à la parisienne

Je bent op zoek naar een eigen stijl die je meer elegantie, rust, tijd maar ook zelfverzekerdheid geeft? 

Daarbij hou je van de Parijse stijl en zou je heel graag willen leren om, net als de Parisiennes, met weinig kleding dat casual chic voor elkaar te krijgen

” Verder weg van trends, dichter bij jezelf”

%

van wat in een kledingkast hangt, wordt niet gedragen

Ontdek de geheimen achter de Parijse stijl

Dankzij 20 jaar observeren in Parijs heb ik een methode ontwikkeld rondom authentieke elegantie en het vinden van je eigen, onafhankelijke stijl.  Ik ontdekte 10 principes achter de wereldberoemde stijl van de Parisiennes, met thema’s als:

  • de impact van minder
  • de magie van tijdloosheid
  • het erkennen van kwaliteit
  • tinten en het combineren hiervan
  • het twisten van neutrale items
facades header paris
renee k stijling persoonlijke sessie

Stap voor stap minder twijfel,  meer controle

Tijdens mijn begeleiding gaan we ook kijken naar wie je bent, hoe je leven eruit ziet en wat je al hebt hangen in je kledingkast. Een analyse hiervan en een serie voorstellen gaan we samen bespreken, tijdens een persoonlijke ontmoeting in Amsterdam, Parijs of online. Stap voor stap zal je merken dat je weer controle pakt op je stijl en je kledingkast.

En dat wil zeggen minder twijfel, tijd, geld en energie. En meer plezier, zelfverzekerdheid en vrijheid. On commence ? 

” Van kleding dragen naar gedragen worden door kleding”

Jouw eigen stijlgids

Aan het einde van het programma ontvang je (per mail) je eigen stijldocument met tips, adviezen en essentiële items die bij jou passen. Maar ook waar je deze kan kopen mocht je ze nog niet hebben dankzij een lijst met merken die je misschien nog niet kent.  Je kan dus geheel zelfstandig en doelgericht aan de slag.

Want onafhankelijkheid en vrijheid, daar draait het allemaal om. Misschien wel meer dan om de kleding zelf.

lookbook renee k
leef als een parisienne renee k boek

Het traject bestaat uit de volgende étapes:

  • Analyse van jouw huidige stijl en wensen
  • 1 uur persoonlijk gesprek (live in Amsterdam/Parijs of online): leer alles over de  10 principes achter de Parijse stijl en ontvang feedback op jouw stijl-wensen.
  • Een persoonlijke stijldocument (2 pagina’s) met analyse, tinten/combinaties en snit advies, opdrachten waarmee je zelf aan de slag kan en 10 merken die goed bij je passen.
  • Een compleet overzicht van tijdloze klassiekers
  • Bonus: een week lang feedback op je dagelijkse look

Tijdens dit traject begon ik weer controle te krijgen op mijn stijl. Ik weet nu wat ik gewoon in mijn kast moet hebben hangen en hoe ik alles optimaal kan combineren. Ik kreeg nog geen dag erna al complimenten van collega’s. En het leuke van Renée’s aanpak is dat ik het nu allemaal zelf kan. .

Sheila

Impact Investor & Chef

Een ware belevenis, waar ik nog steeds met heel veel plezier en met een glimlach op mijn gezicht op terug kijk! Renee geeft je adviezen waar je echt iets aan hebt. Moins c’est plus.

Annemieke

Eigenaar, Grow Recruitment

Prijs:  299€

(ongeveer 3 miskopen)

Hoe werkt het?

Nadat je de course hebt gekocht ontvang je binnen 24 uur een mail. We kiezen dan samen de beste datum uit om te starten. Mocht het een cadeau zijn, dan. horen we dat graag en sturen we een mooie voucher op!

Q&A

Hoe lang duurt het traject?

Het traject moet binnen een maand na aankoop gestart worden en kan in 3 weken worden doorlopen. Uiteraard passen wij ons aan aan jouw drukke agenda

Heb ik een budget nodig om kleren te kopen?

In tegenstelling tot andere trajecten is het doel om juist zo min mogelijk te kopen. We gaan eerst echt goed kijken wat bij je past, vervolgens wat je al hebt en hoe je dat optimaal kan dragen.  Als je bepaalde items zou willen kopen is mijn advies altijd om te wachten en een wishlist te maken. Kortom: ook zonder budget ben je van harte welkom.

Ik draag niet maatje 34 à la Parisienne..

Stap maar eens in de metro in Parijs, het is een mythe dat Parisiennes allemaal slank zijn. Wel zijn ze echt minder onzeker over hun uiterlijk en dat is een belangrijk onderdeel van de Parijse stijl. Natuurlijk past niet alles bij iedereen maar wij gaan met name een zelfverzekerde vrouw neerzetten…

Kan ik dit ook cadeau geven?

Dat kan, je kan dit vermelden bij je aankoop en wij zorgen voor een mooie voucher.

Doe je ook persoonlijke sessies, bijvoorbeeld per uur? 

Als mijn agenda dat toelaat doe ik dat met veel plezier. Dit kan in Parijs of Amsterdam. Je kan je verzoek mailen naar bonjour@renee-k.com