Persoonlijk stijltraject

weg van trends, terug naar je eigen stijlverhaal

renee styling traject parijs

Je bent op zoek naar een eigen stijl die je meer elegantie, rust, tijd maar ook zelfverzekerdheid geeft? En je zou hier graag persoonlijk persoonlijk in begeleid worden?

Iedereen heeft recht op zijn of haar ideale garderobe. Die jouw dagelijks leven makkelijker en jezelf sterker maakt.

Daarvoor bestaat geen standaard stappenplan want iedereen heeft een ander verhaal. 

Daarom starten we met een goed gesprek, een analyse van jouw huidige garderobe en het vaststellen van wat je echt nodig hebt.  Jouw tailor made traject kan bestaan uit: bouwen aan jouw kledingcultuur (theorie, inspiratiebronnen, alles weten over stoffen en snit,..), leren looks samen te stellen met wat je al hebt, gericht winkelen (wishlist, merken, winkels,..), kleur en snit advies, jouw essentials,…Mijn focus zal hierbij liggen op jouw leren dit zelf te kunnen. 

Want onafhankelijkheid en vrijheid, daar draait het allemaal om. Misschien wel meer dan om de kleding zelf.

Kosten: vanaf 450 €.

stuur mij een mail als je interesse hebt

9 + 5 =

” Van kleding dragen naar gedragen worden door kleding”

Tijdens dit traject begon ik weer controle te krijgen op mijn stijl. Ik weet nu wat ik gewoon in mijn kast moet hebben hangen en hoe ik alles optimaal kan combineren. Ik kreeg nog geen dag erna al complimenten van collega’s. En het leuke van Renée’s aanpak is dat ik het nu allemaal zelf kan. .

Sheila

Impact Investor & Chef

Een ware belevenis, waar ik nog steeds met heel veel plezier en met een glimlach op mijn gezicht op terug kijk! Renee geeft je adviezen waar je echt iets aan hebt. Moins c’est plus.

Annemieke

Eigenaar, Grow Recruitment

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 99 merken voor een Parijse stijl.