JE ME PRÉSENTE:

Op mijn 18e verhuisde ik van Nederland naar Parijs. Ik zou er een jaar blijven, het werden er 20. Na mijn commerciële studie en een opleiding aan een bekende Parijse filmschool, richtte ik mijn eigen high-end event en PR agency op en werkte ik jarenlang met opdrachtgevers uit de wereld van mode, beauty, media en politiek. Een op en top Parijs leven, groots en meeslepend.

Sinds een paar jaar pendel ik tussen Amsterdam en de Franse hoofdstad. Ik werk als journalist voor de Nederlandse media en schreef het boek “Leef als een Parisienne, ook als je hartstikke Nederlands bent” bij uitgeverij KosmosIn no time was dit een 4e druk. Meer weten over mijn boek, klik dan hier.

As we speak start ik met het schrijven van mijn tweede boek, hierover binnenkort meer. 

Workshops Liberté

Sindsdien geef ik workshops met als thema “liberté’. Een onderwerp dat aan bod komt in mijn boek en waarvoor ik het streven naar financiële, mentale en fysieke onafhankelijkheid, waar ik zelf alles over leerde van de Parisiennes, als inspiratiebron gebruik. Hoe vrij ben en voel je je in jouw leven?  Wie ben je, waar sta je voor en passen je keuzes hier wel bij?  Als je hier meer over wilt weten, mail dan naar bonjour@renee-k.com

Stijlcoach en docent

Vanuit een eerlijke blik op jezelf een authentieke, tijdloze en kwalitatieve garderobe samenstellen. Dat is een logische vervolgstap en een andere passie van mij. Met heel veel plezier begeleid ik vrouwen in dit verrijkende proces met als einddoel om zeker, stevig en elegant in het leven te staan. Maar ook om meer ruimte te hebben voor leukere dingen dan twijfelen voor een overvolle kledingkast en eindeloos shoppen. Hier lees je meer over deze persoonlijke stijlcoaching. Sinds maart 2022 ben ik werkzaam als gastdocent Style Development aan de 55 Creative Business School.

Meer weten over de thema’s Parijs, stijlvol met weinig, selfcare, vrijheid en personal styling? Stuur me een mail via bonjour@renee-k.com en volg me op social media (@renee.k.parisienne). Vergeet je ook niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief.

A très vite,

Renée K.

renee k parisienne