Selecteer een pagina

JE ME PRÉSENTE:

Op mijn 18e verhuisde ik vanuit het Gooi naar Parijs en het voelde gelijk als thuis. Een jaar later zou ik terugkomen, maar dat deed ik niet.

Na mijn commerciële studie en een opleiding aan een bekende Parijse filmschool, richtte ik mijn eigen high-end event agency op en werkte ik jarenlang met opdrachtgevers uit de wereld van mode, beauty, media en politiek. Een op en top Parijs leven, groots en meeslepend. Mijn droom. Al had ik het er te druk mee om me dat te beseffen.  Al snel noemden mijn franse vrienden mij  “La Parisienne”. Als grapje maar toch…

Nu werk ik als journalist en auteur in 2 steden. In Amsterdam waar ik met mijn partner en mijn twee allerliefste zoontjes Jim en Mathis (3e voornaam Paris…) woon. En in Parijs waar ik tijd voor mezelf en mijn werk heb.  Verder reizen we veel. Maar waar ik ook ben, Parijs heb ik altijd bij me.

Op deze blog deel ik mijn passie voor de Parijse savoir-vivre met andere Parijs – liefhebbers zoals jij. Want leven als een Parisienne dat kan overal. Volg me maar…

Renee Koudstaal