Badkleding bikini Franse stijl

De zomer is officieel begonnen. En of de vakantie nou in Nederland of in het buitenland gaat plaatsvinden, hoog tijd om die hele ingewikkelde keuze te maken: welk badpak of welke bikini gaat het worden? Dit zijn mijn favoriete merken, allen met zoals gebruikelijk, een French Touch.

1. Mood Paris
De lingerie en badkleding collecties van dit merk zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, en ook nog heel mooi. Drie modellen vernoemd naar 3 belangrijke vrije dagen in Frankrijk: 8 mai, 14 juillet en 15 août. Mijn voorkeur gaat naar 8 mei…
mood paris bikini zomer
2. Nénés Paris
Met de beste slogan ever: wordt een bom zonder de planeet te laten exploderen. Ook deze items zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Zachte printjes, en modellen met een elegante twist. Hetzelfde geldt voor het beachwear en de lingerie van dit merk.
Badkleding bikini in franse stijl
3. Avaa
Een Duits merk waarvan ik steeds denk dat het Frans is. Met ook hier eco-verantwoordelijke collecties die ook nog eens heel mooi staan als je geen maatje 34 draagt. Uiteraard gaat mijn voorkeur uit naar een streepjesmodel.
aava badpak streepjes model
4. Noo Paris
Hoe mooi kan eenvoud zijn. Het model black stripes neigt wat mij betreft naar perfectie. Kleine collecties, in het zwart of print dus ook keuzestress wordt geminimaliseerd.

noo paris bikini klassiek zwart

5. Surprise Paris
Dit jaar voor het eerst ook zwemkleding voor Madame en daar ben ik heel blij mee want ik ontdekte hier een mooi, simpel badpak dat aan twee kanten gedragen kan worden: roze wit en aan de andere kant effen gebroken wit.
surprise paris badpak zwemkleding
6. Do Paris
De haute couture onder badkleding en ook niet geheel onopvallend. Als je echt wil dat alle ogen op op jou gericht zijn zodra je het strand oploopt, zoek niet verder.
Do paris rood badpak
7. Ysé Paris
Ik ben al jaren fan van Ysé’s verfijnde lingerie, je vindt dezelfde stijl terug in de badkleding met allerlei details waardoor het net die extra chique touch heeft.
Yse paris badkleding franse stijl
8. Eres
Elegantie voor het leven. Eres zorgt ervoor dat je dankzij prachtig tijdloze modellen geen enkele behoefte meer hebt aan iets anders. De klassieker der klassiekers. Ik hoop ondanks Corona kilo’s nog in die van mij te passen.
eres zwart badpak stijlvol
9. Calipige
Dit is wat ik nou een realistisch merk noem, want we hebben niet allemaal dezelfde bouw tenslotte. En daar houdt Calipige rekening mee.
En oja, als ik ooit voor een rood badpak ga dan wordt het deze….
calipige zwemkleding zomer rood badpak
10. Albertine
Erg Parisienne dit merk, iedereen heeft het erover. En ik begrijp wel waarom. Kijk maar maar dit badpak, waarmee je de hele dag kan doorkomen tot het restaurant toe. Zwem prêt-a-porter!
camarat Albertine parisienne badpak

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 99 merken voor een Parijse stijl.