Selecteer een pagina

“DIE NONCHALANTE ELEGANTIE VAN DE PARISIENNE WORDT DOOR ZOVELEN GEAMBIEERD. RENÉE LEG JIJ EENS EVEN UIT HOE WE HIER EEN STUKJE VAN KUNNEN MEEPAKKEN.”

Chantal Janzen

Bestel jouw exemplaar hier.

 Over de hele wereld wordt ze bewonderd en geroemd om haar tijdloze elegantie: la Parisienne. Op kantoor, op het schoolplein of op het terras met een goed glas wijn: ze doet het allemaal in stijl. En dat kun jij ook. Maar ja, hoe? 

Na 20 jaar in de Franse hoofdstad gewoond en gewerkt te hebben pendel ik nu als journalist tussen Amsterdam en Parijs.

Parijs en al de lieve Parisiennes die ik ken hebben mij enorm veel geleerd. Over tijdloze klassiekers en feilloos combineren, imperfectie en ontspannen, elegantie en nonchalance, het kleine geluk en jezelf op de eerste plaats zetten. Het leek me hoog tijd om deze versie van het leven met jullie te delen. Leef als een Parisienne, en nee geen excuses, ook als je hartstikke Nederlands bent!

Naar de webshop.

Met bijdrage van o.a. Chantal Janzen, Daphne Deckers, Chef Alain Caron, Miluska van ’t Lam (Harper’s Bazaar NL), Kae Sutherland, Elisah Jacobs (Interior Junkie) Kristina Bozilovic (Talkies Magazine) en een mystery guest die iedereen kent….

boek parisienne

“IK SCHREEF DE BIJBEL VAN DE FRANSE KEUKEN. RENEE DE BIJBEL VAN HET PARISIENNE ZIJN”

Alain Caron